Apua ja tukea elämään

Ajatukset ihan solmussa.  Mikään ei tunnu miltään. Kaikki kaatuu päälle. Olen yksin. Nyt ahdistaa. Olen hukassa. Kunpa voisin puhua jollekulle.

Seurakunnan työntekijöihin voit ottaa yhteyttä kun tarvitset kuuntelijaa, haluat pohtia asioitasi toisen ihmisen kanssa tai tarvitset tukea elämän arjen tai äkkinäisten kriisien keskellä.  Erityisesti diakoniatyöntekijä, papit ja nuorisotyöntekijä ovat tätä varten. Heitä sitoo työssään vaitiolovelvollisuus. Diakoniatyöntekijän tavoittaa päivystysaikoina tai hänen kanssaan voi sopia tapaamisajan tai tarvittaessa myös pyytää kotikäynnille. Papille voit soittaa tai lähettää sähköpostia, samoin nuorisotyön työntekijälle. Hän tapaa erityisesti kouluikäisiä lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään. Palvelut ovat ilmaisia ja kaikkien käytettävissä.

Työntekijöiden yhteystiedot

Seurakunnan diakoniatyöntekijän tavoitat seurakuntakodilta keskiviikkoisin klo 10-12 tai myös erikseen sovittuna aikana diakoniatoimistossa. Voit sopia myös kotikäynnistä, Uuraisten seurakunnan diakoni Henna Parhiala puh 040 8698 730.

Apua ja tukea kuva