Diakonia

Elämässä voi tulla vaiheita, jolloin ei jaksa omin voimin. Seurakunta on tukenasi surun, haastavan perhetilanteen, taloudellisten vaikeuksien tai jonkin muun kipeän asian kohdatessa. Sinun ei tarvitse jäädä yksin, vaan saat seurakunnasta keskusteluapua sekä tukea erilaisiin käytännön järjestelyihin. Kotikäynnit ja ajanvaraus diakoniatoimistoon diakoni Henna Parhiala 040 869 8730.

Apua ja tukea

Takuusäätiö

Takuusäätiön velkalinja palvelee arkisin klo 10-14 numerossa 080098009. Puheluissa selvitellän tulo-, meno- ja velkatilannetta. Puhelut ovat maksuttomia ja sinne voi soittaa mistä päin Suomea tahansa, nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Takuusäätiön kotisivuilta saat myös neuvoja ja ohjeita velkojen ja talousvaikeuksien selvittelyyn ja niistä selviämiseen.

Kynttilä ja lyhty