Tervetuloa kunniatehtävään!

3.11.2017 11.39

Itsenäisyyspäivänä muistetaan heitä, jotka ovat turvanneet maamme itsenäisyyden. Eri puolilla Suomea oleville sankarihaudoille muodostetaan kunniavartioita, joissa haudan kohdalla seisoo samanikäinen henkilö, kuin vainaja oli kuollessaan.

Uuraisten seurakunta ja Uuraisten kunta haastavat yhdessä paikalliset järjestöt, yhteisöt ja kaikki kuntalaiset osallistumaan itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 Uuraisten sankarihaudoilla järjestettävään kunniavartioon klo 9.30 - 10.00 ja klo 11.00 - 11.30. Olet lämpimästi tervetullut kunniavartioon Uuraisten sankarihaudoille itsenäisyyspäivänä.

Tavoitteenamme on asettaa kunniavartio jokaiselle Uuraisten kirkkopihassa olevalle 129 sankarihaudalle,
siten että muistokiven takana seisoo (lähes) samanikäinen tummaan, lämpimään asuun pukeutunut henkilö kuin vainaja on ollut kuollessaan.

Katso tästä kutsu kokonaisuudessaan