Kesätyöt 2019

Uuraisten seurakunta jatkaa yhteistyötä Uuraisten kunnan 4H-Yhdistyksen kautta toteuttamaa työllistämismallia edellisten kesien tapaan.

Kesätyöntekijää haetaan kirkon, seurakuntakodin ja hautausmaan ulkotöihin

Seurakunta työllistää tänä kesänä yhden nuoren Uuraisten seurakuntakodin, kirkon sekä hautausmaan alueen ulkotöihin. Kesätyö tulee olemaan 120 h, eli noin 4 viikon mittainen ajoittuen kesä-heinäkuulle 2019. Työ on pääasiassa haravointia, ruohon leikkuuta sekä hautakumpujen muokkaamista yhdessä seurakuntamestarin kanssa. Vaikka pääosin työskentely tapahtuu seurakuntamestarin työparina, tulemme painottamaan valinnassamme omatoimisuutta ja itsenäisen työskentelyyn kykeneväisyyttä. Palkkaus on Tutustu työelämään ja tienaa -mallin mukainen.

Uuraisten 4H-yhdistys hoitaa kesätyön käytännön järjestelyt ja toimii nuoren työnantajana.
Otathan yhteyttä puhelimitse Veera Helminen puh: 044 545 3959 tai sähköpostilla uurainen@4h.fi
Työpaikkoja haetaan Uuraisten 4H:n kesätyöhaun kautta 1.4.2019 mennessä.
Halutessasi voit kohdistaa hakemuksesi juuri seurakunnan kesätöihin, mainitsemalla siitä erikseen hakemuksessasi. Voit myös esittää toiveita työjakson ajankohdasta. Lisää tietoa kesätyökampanjasta löydät https://uurainen.4h.fi/toita/

Terveisin

Hannu Kokkonen