Perhekerho tiistain ryhmä

Seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka. Perhekerhoon voivat tulla äidit, isät, mummit, vaarit sekä päivähoitoväki lapsineen. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

Perhekerhossa saamme hiljentyä yhdessä arkitouhujen keskellä, viettää yhteistä aamupalahetkeä sekä puuhailla, jutustella ja leikkiä tai vaikkapa vain oleskella. Kerhomummot laittavat aamupalan tarjolle ja auttavat myös lastenhoidossa. Aamupalamaksu 2 euroa/perhe.

Perhekerho torstain ryhmä

Perhekerho tiistain ryhmä