Kirkkovaltuutetut luottamustoimiinsa siunauksen saattelemina

14.1.2019 11.00

Uurainen, Tellervo Lehtoranta

Uuraisten uuden kirkkovaltuuston kokous alkoi juhlallisella messulla seurakuntakodilla. Kasteesta kertovan Antti Toivion saarna jälkeen valtuutetut kutsuttiin yksitellen alttarin ääreen siunattavaksi.
– On ainutlaatuista, että johonkin tehtävään voidaan alkaa siunauksen saattelemina. On helpottavaa ajatella, että ei ole saanut vain seurakuntalaisten luottamusta, vaan myös Korkeimman siunauksen tehtävään. Saamme antaa lahjamme yhteistyössä yhteiseen käyttöön seurakunnan hyväksi ja olla esimerkkinä muille, kertoi kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi edelleen valittu Mirja Laitinen valintakokouksen päätössanoiksi.

Valtuuston varapuheenjohtajaksi valittiin edelleen Timo Kässi. Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin Jari Rytkönen ja jäseniksi Sari Rimmi, Irja Seppänen, Pekka Riihimäki, Jari Melgin ja Julius Saarnio sekä heille henkilökohtaisiksi varajäseniksi Arja Siikström, Mauno Kaartinen, Petri Haaksluoto, Riikka Kotilainen ja Pasi Mattila. Kirkkoneuvoston itseoikeutettuna puheenjohtajana toimii kirkkoherra Antti Toivio.

Sairaalasielunhoidon yhteisjohtokunnan varsinaiseksi jäseneksi valittiin Arto Mämmi ja varajäseneksi Pasi Mattila. Perheasiain neuvottelukeskuksen ja palvelevan puhelimen yhteisjohtokunnan jäseneksi nimettiin Riikka Kotilainen ja varajäseneksi Enni Nieminen. Jyväskylän rovastikunnan rovastikuntaneuvoston jäseneksi valittiin Jari Melgin ja varajäseneksi Timo Kässi. Keski-Suomen seurakuntien kehitysvammaistyön yhteisjohtokunnan jäseneksi nimettiin Irja Seppänen ja varajäseneksi Marko Nieminen.

Kokouksen avasi iältään vanhin valtuutettu Matti Alapiha. Kokouksen lopuksi Antti Toivio jakoi valtuutetuille luottamushenkilön ristinmuotoisen rintamerkin.

Antti Toivio luovuttaa luottamushenkilömerkin Sari Rimmille.