Seurakuntamestarin virka haettavana Uuraisilla

20.2.2019 08.38

Uuraisten seurakunta on kasvava keskisuomalainen seurakunta. Etsimme seurakuntaamme seurakuntamestaria, joka pystyy vastaamaan ja huolehtimaan monipuolisesta tehtävänkuvasta.

Viran tehtäviin kuuluvat

• hautaustoimen tehtävät ja päävastuu
  • suntion kirkolliset tehtävät
  • kiinteistönhoitajan tehtävät

Virkaan valittavalta edellytetään suntion ammattitutkintoa ja valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomenkielen taitoa, oma-aloitteellisuutta sekä yhteistyötaitoja. Tehtävä edellyttää myös käytännön työkokemusta, oman auton käyttöä, atk-taitoja ja esimiehenä toimimista kesätyöntekijöille. Tehtäviin sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Katsomme talotekniikan osaamisen eduksi.

Haudankaivuut alihankkijan ja seurakuntamestarin yhteistyönä. Hautojenhoitotyöt kesäisin sekä hauta-alueiden nurmikonleikkuut on annettu yrittäjälle.

Virka täytetään 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virasta maksetaan KirVesTes:n vaativuusryhmän 403 mukainen palkka. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Uuraisten seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan taloustoimistoon 8.3.2019 klo 14 mennessä osoitteeseen Topintie 1, 41230 Uurainen tai sähköpostilla hannu.kokkonen@evl.fi.

Hakijoiden tulee varautua viikolla 11 järjestettävään haastatteluun.

Katso tästä tarkempi kuvaus SEURAKUNTAMESTARIN TYÖ UURAISILLA

Lisätietoja tehtävästä antaa
talouspäällikkö Hannu Kokkonen p. 040 5181 126 tai
kirkkoherra Antti Toivio p. 040 5181 125.