Musiikki on tärkeä osa kirkon elämää. Se sanoittaa tunteita, tunnelmia, tilanteita ja toimintaa.

Jumalanpalveluksessa on runsaasti erilaista musiikkia, esimerkiksi virret, liturgiset lauluosuudet, hymnit, vastausmusiikit ja päätösmusiikki, joista jokaisella on oma tunteen sanoittamisen tai toiminnan suuntaamisen merkityksensä. Seurakunnassa musiikki painottuu pitkälti urkumusiikkiin ja lauluun, mutta ikään ei estä ylistämästä Jumalaa myös kitaralla, rummuilla tai vaikkapa nokkahuilulla.

Kuorot

Kouluikäisten kuoro harjoittelee tiistaisin klo 17-18, seurakuntakodilla. Tervetuloa laulamaan! Lisätiedot kanttorilta, p. 044 779 3707

Kirkkokuoro kokoontuu srk-kodilla keskiviikkoisin klo 18-20. Tervetuloa uudet ja vanhat laulajat! Lisätiedot kanttorilta, p. 044 779 3707

Varttuneiden kuoro kokoontuu joka toinen maanantai (parillisilla viikoilla) klo 15-16 srk-kodilla. Kuoro on tarkoitettu iäkkäämmille laulajille. Tervetuloa kaikki laulamisesta innostuneet! Lisätiedot Samulilta p. 040 5566 238.

Jonna-Mari Koikkalainen