Päiväkerho

Päiväkerhot ovat 3–5 -vuotiaiden lasten toimintaa. Ryhmät tukevat lasten sosiaalista kehitystä ja antavat hänelle kristillistä kasvatusta.

Tarkoitus on tutustuttaa ja löytää yhteys lapsen kotikirkkoon ja sen työntekijöihin. Lapset tutustuvat toisiin samanikäisiin ja saavat uusia kavereita turvallisessa ympäristössä. Päiväkerho tarjoaa lapselle monipuolista toimintaa ja tukee kokonaisvaltaisesti lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerho toiminnan välityksellä seurakunta myös tukee vanhempia heidän kasvatustehtävässään.

Tiedustelut päiväkerhoon liittyvistä asioista lastenohj. Pia Jylhältä

SYKSYN 2020 PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN ALKAA MA 3.8.2020 KLO 12.00 ja PÄÄTTYY SU 23.8.2020

Päiväkerhoon voi ilmoittaa 3-5 -vuotiaan lapsen. Lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta ennen kerhokauden alkua (7.9.2020).

Syksyn 2020 päiväkerhotoiminta alkaa viikolla 37 eli ma 7.9.2020  (Huomioiden senhetkisen ohjeistuksen ryhmätoiminnan aloittamisesta)

Päiväkerhoryhmä kokoontuvat 1 krt/viikossa ja kerhon kesto on 2h.

Ensisijaisesti päiväkerhoryhmä ovat 4-5 –vuotiaille lapsille ja 3 –vuotta täyttäneille kerhopaikka järjestyy mahdollisuuksien mukaan.
Tällä hetkellä etusijalla päiväkerhoryhmään ovat kotihoidossa olevat lapset!

Mikäli ryhmässä on vajausta tai paikkoja ryhmässä vapautuu, ryhmää täydennetään ikäjärjestyksessä harkinnan ja mahdollisuuksien mukaan.

Kerholaisten koteihin ollaan yhteydessä 31.8. mennessä. Asiaa voi myös tiedustella Pia Jylhältä sähköpostilla pia.jylha@evl.fi tai puhelimitse 040 - 578 8183.

Alla olevasta linkistä (aukeaa 3.8. klo 12) pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen päiväkerhoon

Nooan arkki