Päiväkerho

Päiväkerhot ovat 3–5 -vuotiaiden lasten toimintaa. Ryhmät tukevat lasten sosiaalista kehitystä ja antavat hänelle kristillistä kasvatusta.

Tarkoitus on tutustuttaa ja löytää yhteys lapsen kotikirkkoon ja sen työntekijöihin. Lapset tutustuvat toisiin samanikäisiin ja saavat uusia kavereita turvallisessa ympäristössä. Päiväkerho tarjoaa lapselle monipuolista toimintaa ja tukee kokonaisvaltaisesti lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkerho toiminnan välityksellä seurakunta myös tukee vanhempia heidän kasvatustehtävässään.

Tiedustelut päiväkerhoon liittyvistä asioista lastenohj. Pia Jylhältä

Syksyllä 2020

Päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakodilla 1 krt/viikossa ja kerhon kesto on 2h.

Ensisijaisesti päiväkerhoryhmä ovat 4-5 –vuotiaille lapsille ja 3 –vuotta täyttäneille kerhopaikka järjestyy mahdollisuuksien mukaan.
Tällä hetkellä etusijalla päiväkerhoryhmään ovat kotihoidossa olevat lapset!

Mikäli ryhmässä on vajausta tai paikkoja ryhmässä vapautuu, ryhmää täydennetään ikäjärjestyksessä harkinnan ja mahdollisuuksien mukaan.

Päiväkerhopaikkaa lapselle voi tiedustella Pia Jylhältä sähköpostilla pia.jylha@evl.fi tai puhelimitse 040 - 578 8183.

Nooan arkki