Diakonian kesä

Ke 25.5. ja ke 24.8. klo 18 Naisten illat Huutoniemessä. Iltapalaa, saunomista ym. mukavaa! Lisätiedot Henna Parhiala 040 869 8730 tai Jonna-Mari Koikkalainen 044 7793707

To 2.6. ja to 16.6. klo 10–12 Kesäkahvila seurakuntakodilla tervetuloa!

Ti 7.6. klo 12 alkaen diakonian leiripäivä Huutoniemessä.

Ke 8.6. klo 13 Ompeluseuralaisten päivä Huutoniemessä.

To 9.6. Hautojen hoitopäivä klo 9–13, tarjoilu lähetystyön hyväksi, Puurusen puutarhan kukkamyynti.

Pe 17.6. klo 13 lähetystyön kesäkahvit, mukana Marja Alastalo ja terveiset Botswanasta, tervetuloa!

Tiistailounas ja Yhteinen aamu kesälomalla, ti 16.8. alkaen jatketaan!

Ruokakasseja jaetaan seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 10–12. Seurakunnan diakoniatyö antaa hengellistä, henkistä ja aineellista apua.  Se on rinnalla kulkemista niin iloissa kuin suruissakin. Voit varata ajan diakoniatoimistoon tai sopia kotikäynnistä diakoni Henna Parhiala 040 8698 730.

Ota yhteyttä seurakunnan diakoniin:

• kun tarvitset luottamuksellista keskusteluapua
  • kun haluat keskustella hengellisistä asioista
  • kun tarvitset taloudellista ja aineellista tukea
  • kun tarvitset tukea elämän kriisitilanteissa

Uuraisten seurakunnan diakoni Henna Parhiala 040 8698730, myös tekstiviesti ja WhatsApp tai sähköposti henna.parhiala@evl.fi

Lähimmäisen auttaminen eli kirkon diakoniatyö perustuu kristilliseen rakkauteen.

Diakonia on ihmisten palvelua – käden ojentamista ihmiseltä ihmiselle.

Seurakunnan diakoniatyö antaa hengellistä, henkistä ja aineellista apua.

Se on rinnalla kulkemista niin iloissa kuin suruissakin.

Tavoitteena on ihmisten kokonaisvaltainen ja luottamuksellinen kohtaaminen.

Diakonia on jokaisen kristityn tehtävä. ”Kaikki minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille.” (Luuk. 6:31)

Talousongelmissa kannattaa ensin ottaa yhteyttä sosiaalitoimistoon. Voit ottaa yhteyttä myös kunnan velkaneuvojaan. Neuvonta on maksutonta.

Talousapua ja -neuvontaa

Syksy 2021

Joskus raskaassa elämäntilanteessa, epätoivoisten ajatusten vallatessa mielen jopa elämän jatkaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Epätoivoisia ajatuksia? – Sinua autetaan