Diakonia ja auttaminen

Elämässä voi tulla vaiheita, jolloin ei jaksa omin voimin. Seurakunta on tukenasi surun, haastavan perhetilanteen, taloudellisten vaikeuksien tai jonkin muun kipeän asian kohdatessa. Sinun ei tarvitse jäädä yksin, vaan saat seurakunnasta keskusteluapua sekä tukea erilaisiin käytännön järjestelyihin.

Kotikäynnit ja ajanvaraus diakoniatoimistoon diakoni Henna Parhiala 040 8698 730.

Diakonian kerhot ja hartaudet

- Tiistailounas klo 13-15. Tervetuloa yhteiseen pöytään! Lounas ja kahvi 3€

- Torstaisin Yhteinen aamu klo 10-11.30. Aamuhartaus, kahvittelua ja jutustelua. Aamupalalla vapaaehtoinen maksu.

Hartaudet säännöllisesti Kuukankodilla ja Rivikuukan eri ryhmissä. Kehitysvammaisten kerho ja mielenterveyskuntoutujien ryhmä kokoontuvat myös säännöllisesti, lisätiedot diakonilta.

Apua ja tukea

Takuusäätiö

Takuusäätiön velkalinja palvelee arkisin klo 10-14 numerossa 080098009. Puheluissa selvitellän tulo-, meno- ja velkatilannetta. Puhelut ovat maksuttomia ja sinne voi soittaa mistä päin Suomea tahansa, nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Takuusäätiön kotisivuilta saat myös neuvoja ja ohjeita velkojen ja talousvaikeuksien selvittelyyn ja niistä selviämiseen.

Kynttilä ja lyhty