Pääsiäisajan jumalanpalvelukset netissä:

Su 5.4. klo 10 Palmusunnuntain jumalanpalvelus, Toivio, Kotilainen, Kinnunen.

Hiljaisen viikon iltahartaudet netissä klo 19: Ma 6.4. Jeesus Getsemanessa, Ti 7.4. Jeesus tutkittavana, Ke 8.4. Jeesus tuomitaan.

To 9.4. klo 19 Kiirastorstain Jumalanpalvelus, Pyhä ehtoollinen, Toivio, Niiles, Kinnunen

Pe 10.4. klo 10 Pitkäperjantain jumalanpalvelus, Toivio, Niiles, Kinnunen

Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä Youtuben ”Uuraisten Seurakunta” kautta www.youtube.com. Uuraisten kirkko on auki sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-13 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus, mutta kirkko on auki.

Ei viikkotoimintaa toistaiseksi. Seurakunnan kirkkoherraan, diakoniin ja nuorisotyönohjaajaan voi olla yhteydessä, mikäli esimerkiksi henkinen tai aineellinen apu on tarpeen. Numerot ovat 0405181125 (kirkkoherra), 0408698730 (diakoni), 0405757700 (nuorisotyönohjaaja).

Kastettu: Otso Artturi Siekkinen

www.uuraistenseurakunta.fi