Diakoniapäivystys keskiviikkoisin klo 10–12. Diakoniatoimisto Uuraisten seurakuntakoti Topintie 1. Päivystysaikana voit kävellä ovesta sisään ja tulla juttelemaan ilman ajanvarausta. Muuna aikana tavoitat diakonin puhelimitse.

Uuraisten seurakunnan diakoni Henna Parhiala 040 8698730, myös tekstiviesti ja WhatsApp tai sähköposti henna.parhiala@evl.fi

Ota yhteyttä seurakunnan diakoniin:

• kun tarvitset luottamuksellista keskusteluapua
  • kun haluat keskustella hengellisistä asioista
  • kun tarvitset taloudellista ja aineellista tukea
  • kun tarvitset tukea elämän kriisitilanteissa

Voit sopia ajan diakoniavastaanotolle tai tarvittaessa sopia kotikäynnin. Apu on maksutonta ja tarkoitettu kaiken ikäisille Uuraislaisille. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

Perheasiain neuvottelukeskuksessa selvitetään parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä.

Kirkon perheneuvonta auttaa maksutta

Toisinaan arki ei sujukaan kuin tanssi. Onneksi apua on tarjolla. Hiertääkö työpaikallasi? Tai oletko ilman työtä? Huolestuttaako rahatilanteesi? Aiheuttaako asuminen murheita? Tutustu avun muotoihin. Lisää tietoa löydät oman seurakuntasi sivuilta.   Arjen ongelmat