Musiikkityö

Musiikki

Musiikki on tärkeä osa kirkon elämää. Se sanoittaa tunteita, tunnelmia, tilanteita ja toimintaa.

Jumalanpalveluksessa on runsaasti erilaista musiikkia, esimerkiksi virret, liturgiset lauluosuudet, hymnit, vastausmusiikit ja päätösmusiikki, joista jokaisella on oma tunteen sanoittamisen tai toiminnan suuntaamisen merkityksensä. Seurakunnassa musiikki painottuu pitkälti urkumusiikkiin ja lauluun, mutta ikään ei estä ylistämästä Jumalaa myös kitaralla, rummuilla tai vaikkapa nokkahuilulla.

Kuorot

Kouluikäisten kuoro (1-6 lk.) alkaa taas Hirvasen koulun musiikkiluokassa. Kuoro kokoontuu tiistaisin klo 13.40-14.40. Ensimmäiset harjoitukset 3.9. Ilmoittautumiset Jonna-Mari-kanttorille p. 0447793707.

Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-20 seurakuntakodilla. Lisätietoja kanttorilta puh. 044 779 3707.

Varttuneet-kuoro on matalan kynnyksen kuoro, johon ovat kaikentasoiset laulajat tervetulleita. Kuoron syksyn ensimmäiset harjoitukset pe 27.9. seurakuntakodilla klo 18. Lisätietoja Samulilta p. 040-5566238.

Kaikkiin musiikkiryhmiin ovat tervetulleita laulamaan sekä uudet, että vanhat laulajat!

Lisätietoja Uuraisten seurakunnan musiikkityöstä antaa kanttori Jonna-Mari Koikkalainen, puh. 044-779 3707

virsinumeroita ikkunalla