Perhekerho

Perhekerho on perhetyön näkyvin toimintamuoto. Perhekerho on aikuisten ja lasten yhteinen kohtaamispaikka. Perhekerhoon voivat tulla äidit, isät, mummit, vaarit sekä päivähoitoväki lapsineen.

Perhekerhossa saamme hiljentyä yhdessä arkitouhujen keskellä, viettää yhteistä aamupalahetkeä sekä puuhailla, jutustella ja leikkiä tai vaikkapa vain oleskella.

Uuraisten seurakunnan seurakuntakodilla toimii kaksi perhekerhoryhmää (ti ja to). Toiminta muotoutuu siten, että kerhossa kävijät valitsevat, kumman ryhmän toimintaan osallistuvat. Kumpikin ryhmä kokoontuu siis kerran viikossa, joten kerhopäivä on joko tiistai tai torstai. Kerhoaika on molemmilla ryhmillä klo 9.30-11.30.

Toiminta käynnistyy viikolla 35 eli ti 27.8. ja to 29.8. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerhossa käymisen voi aloittaa, vaikka kerhokausi olisikin jo käynnissä :)

lapsia ja vanhempia
perhekerho