Perhekerho

Perhekerho on perhetyön näkyvin toimintamuoto. Perhekerho on aikuisten ja lasten yhteinen kohtaamispaikka. Perhekerhoon voivat tulla äidit, isät, mummit, vaarit sekä päivähoitoväki lapsineen.

Perhekerhossa saamme hiljentyä yhdessä arkitouhujen keskellä, viettää yhteistä aamupalahetkeä sekä puuhailla, jutustella ja leikkiä tai vaikkapa vain oleskella.

Uuraisten seurakunnan seurakuntakodilla toimii kaksi perhekerhoryhmää (ti ja to). Toiminta muotoutuu siten, että kerhossa kävijät valitsevat, kumman ryhmän toimintaan osallistuvat. Kumpikin ryhmä kokoontuu siis kerran viikossa, joten kerhopäivä on joko tiistai tai torstai. Kerhoaika on molemmilla ryhmillä klo 9.30-11.30. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerhossa käymisen voi aloittaa, vaikka kerhokausi olisikin jo käynnissä :)

Perhekerhojen kokoontumiset ovat toistaiseksi tauolla voimassa olevan kokoontumisrajoitusten vuoksi. Seuraa tiedottamista toiminnan alkamisesta srk:n nettisivuilta ja facebookista.

​​​​Perhekerhotoiminnan ollessa vielä tauolla, järjestämme srk –kodilla leikki- / kahvittelutuokioita perheille tiistaisin ja torstaisin klo 9-10.30 ja 10.30-12. Tuokion kesto on n. puolitoista tuntia ja voit osallistua siihen oman perheen kesken tai yhdessä jonkun muun perheen kanssa (max. 10 hlöä). Kahvia ja mehua tarjolla. Ilmoittaudu ja varaa aika Pialta maanantaisin klo 9-12, p. 040 578 8183.

lapsia ja vanhempia
perhekerho