Seurakuntamestarin kokoaikainen virka haettavana

• · vastata hautaustoimen tehtävistä
  • · suntion tehtävät
  • · kiinteistövastaavan tehtävät

Virkaan valittavalta edellytetään suntion ammattitutkintoa tai käytännön ammattitehtävissä hankittua riittävää kokemusta ja taitoa. Valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteellisuutta sekä yhteistyötaitoja. Tehtävä edellyttää myös käytännön työkokemusta, oman auton käyttöä, pienoistraktorin ajotaito, atk-taitoja ja esimiehenä toimimista kesätyöntekijöille. Tehtäviin sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Katsomme kiinteistötekniikan osaamisen eduksi.

Haudankaivuut alihankkijan ja seurakuntamestarin yhteistyönä. Hautojenhoitotyöt kesäisin, hauta-alueiden nurmikonleikkuut sekä auraukset ja hiekoitukset osittain on annettu yrittäjälle.

Virka täytetään 1.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virasta maksetaan KirVesTes:n vaativuusryhmän 403 mukainen palkka. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Uuraisten seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan kirkkoherranvirastoon 15.12.2022 klo 14 mennessä osoitteeseen Topintie 1, 41230 Uurainen tai sähköpostilla antti.toivio@evl.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Antti Toivio p. 040 5181 125, taloudesta vastaava Hannu Kokkonen p.044 7949 734.

18.11.2022 12.22