Uuraisten viikolla nautittiin paitsi aurinkoisesta viikosta, myös Ahvenenmaan pannukakusta ja kahvista tapulikahvilassa. 1882 rakennettua kellotapulia kävivät monet ensi kertaa ihastelemassa ja arvuuttelemassa jyhkeiden hirsien ikää. Samalla oli mahdollisuus tutustua kirkkoon ja piipahtaa Uuriasten kunnan ylläpitämässä kotiseutumuseossa josta muuten löytyy paljon vanhan kirkomme esineistöä. 

Vapaaehtoisella maksuperiaatteella kahvilan tuotto meni oman kunnan diakoniatyölle, josta kiitos kaikille kahvilassa käyneille!

Uutislistaukseen

Ompeluseuran 75 vuoteen mahtuu sukat jos toisetkin

Ompeluseurat.jpeg

Ompeluseurat kokoontuvat säännöllisesti kodeissa, ompeluseuroissa tehdään käsitöitä, mutta myös kahvittelu ja ystävien tapaaminen on hyvin tärkeää. Uuraisten seurakunnassa toimii Kotaperän, Kyynämöisten, Kelloperän ja Salmelan ompeluseurat. Ompeluseurat järjestävät myyjäisiä joiden tuotolla tuetaan Uuraisten seurakunnan diakonia- ja lähetystyötä. 

 

Kuvassa Mirja Paananen, Tarja Koskinen, Eliisa Tanner, Pirjo Hautanen, Henna Parhiala, Päivi Niskanen, Anja Juponaho, Sirkka Salminen sekä Raili ja Esko Hytönen 

Henna Parhiala
Henna Parhiala
Diakoni, lähetyssihteeri

8.2.2023 16.14