Seurakuntamestarin virka haettavana

Kirkkoneuvosto 8/2019

Uuraisten seurakunnan

SEURAKUNTAMESTARIN VIRKA

Uuraisten seurakunta on kasvava keskisuomalainen seurakunta. Etsimme seurakuntaamme seurakuntamestaria, joka pystyy vastaamaan ja huolehtimaan monipuolisesta tehtävänkuvasta.

Viran tehtäviin kuuluvat

• vastata hautaustoimen tehtävistä
  • suntion tehtävät
  • kiinteistönhoitajan tehtävät, johon sisältyy siivousta

Virkaan valittavalta edellytetään suntion ammattitutkintoa tai käytännön ammattitehtävissä hankittua riittävää kokemusta ja taitoa. Valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteellisuutta sekä yhteistyötaitoja. Tehtävä edellyttää myös käytännön työkokemusta, oman auton käyttöä, pienoistraktorin ajotaitoa, atk-taitoja ja esimiehenä toimimista kesätyöntekijöille. Tehtäviin sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Katsomme kiinteistötekniikan osaamisen eduksi.

Haudankaivuut alihankkijan ja seurakuntamestarin yhteistyönä. Hautojenhoitotyöt kesäisin, hauta-alueiden nurmikonleikkuut sekä auraukset ja hiekoitukset osittain on annettu yrittäjälle.

Virka täytetään 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virasta maksetaan KirVesTes:n vaativuusryhmän 403 mukainen palkka. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Uuraisten seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan kirkkoherranvirastoon 1.11.2019 klo 14 mennessä osoitteeseen Topintie 1, 41230 Uurainen tai sähköpostilla antti.toivio@evl.fi.

Hakijoiden tulee varautua viikolla 46 järjestettävään haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa
kirkkoherra Antti Toivio p. 040 5181 125, talouspäällikkö Hannu Kokkonen tai talousjohtaja Päivi Anttonen p. 040 5181 126 sekä kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Timo Kässi p.0400 808 232 viikolla 42.

Seurakuntamestarin työ Uuraisten seurakunnassa