Perinteinen Lahja Lapselle – keräys Uuraisilla 1.12. - 15.12.2019

28.11.2019 13.04

Lahja Lapselle_2_THUMB.jpg

Anna jouluiloa tukea tarvitsevalle lapselle/perheelle ja joulumieltä itsellesi. Uuraisten seurakunnan ja Uuraisten kunnan perhetyön Lahja Lapselle – keräyksen avulla voit olla mukana tuomassa jouluiloa yhä useampaan kotiin Uuraisilla!

Toimi näin: Hanki joululahja 1-17 -vuotiaalle tytölle tai pojalle. Toivomme, että lahjat ovat uusia ja arvoltaan 5 - 20€. Lahjaa ei tarvitse paketoida. Toimita keräykseen hankkimasi joululahja joulupukin keräyskoriin! Lahjakortit ja joulukarkit ym. ovat myös toivottuja lahjoja!

Keräyskorit: Seurakuntakodin aulassa, Uuraisten kunnantalon aulassa ja Uuraisten kirjastossa.

Joulupukin keräyskorit myös seuraavissa tapahtumissa:

Su 1.12. klo 15 Lasten kauneimmat Joululaulut seurakuntakodilla

La 14.12. klo 11 Seurakunnan joulumyyjäiset seurakuntakodilla

Su 15.12. klo 18 Kauneimmat joululaulut kirkossa

Uuraisten seurakunta ja Uuraisten perhetyö huolehtivat lahjojen paketoimisesta sekä toimittamisesta edelleen oikeisiin osoitteisiin. Lisätietoja keräyksestä Uuraisten seurakunnan diakoni Henna Parhiala 040-869 8730 tai henna.parhiala@evl.fi.