Kesäkerhopäivät 3-5 -vuotiaille                               (lapset synt. 2015-2017)

Kesäkerhopäiviä vietetään seurakuntakodin leikkipihassa touhuillen monenlaista mukavaa. Piipahdamme välillä myös leikkimökkikirkossa sekä sen ympäristössä leikkimässä. Sateen sattuessa myös päiväkerhotila sisällä on käytössämme.

Kesäkerho on kaksipäivänen (peräkkäiset päivät) ja kestoltaan klo 9-12. Kerhoon otetaan mukaan omat eväät ja muistathan huolehtia lapselle säänmukaisen ulkoiluvaatetuksen (myös päähine ja tarvittaessa käsineet).

Lapsen voi ilmoittaa yhteen kesäkerhoon seuraavista päivävaihtoehdoista:

KESÄKERHO 1, ma-ti 14.-15.6. klo 9-12
KESÄKERHO 2, ke-to 16.-17.6. klo 9-12

Ilmoittautuminen sähköpostilla pe 4.6. mennessä sähköpostilla pia.jylha[at]evl.fi, viestillä tai soittamalla lastenohjaaja Pia Jylhälle 040 578 8183.

Ilmoittautumiseen lapsen nimi, syntymävuosi, vanhemman puhelinnumero sekä mahdolliset allergiat (kesäkerhossa herkuttelemme jätskeillä)