Kesäkerhopäivät 3-5 -vuotiaille                               (lapset synt. 2016-2018)

Kesäkerhopäiviä vietetään seurakuntakodin leikkipihassa touhuillen monenlaista mukavaa. Piipahdamme välillä myös leikkimökkikirkossa sekä sen ympäristössä leikkimässä. Sateen sattuessa myös päiväkerhotila sisällä on käytössämme.

Kesäkerho on kaksipäivänen (peräkkäiset päivät) ja kestoltaan klo 9-13. Kerhoon otetaan mukaan omat eväät ja muistathan huolehtia lapselle säänmukaisen ulkoiluvaatetuksen (myös päähine ja tarvittaessa käsineet).

Lapsen voi ilmoittaa yhteen kesäkerhoon seuraavista päivävaihtoehdoista:

KESÄKERHO 1, ma-ti 13.-14.6. klo 9-13
KESÄKERHO 2, ke-to 15.-16.6. klo 9-13

Ilmoittautuminen sähköpostilla ke 8.6. mennessä sähköpostilla pia.jylha[at]evl.fi, viestillä tai soittamalla lastenohjaaja Pia Jylhälle 040 578 8183.

Ilmoittautumiseen lapsen nimi, syntymävuosi, vanhemman puhelinnumero sekä mahdolliset allergiat (kesäkerhossa herkuttelemme jätskeillä)